Η εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα αποτελεί μια από τις πιο απαιτητικές εργασίες, διότι η συναρμολόγηση βάσης, η επιλογή του κατάλληλου σημείου τοποθέτησης και η σωστή σύνδεση των διάφορων μερών μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον ηλιακό μειώνοντας την απόδοση και την διάρκεια ζωής του. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας αποτελεί την πιο διαδεδομένη μορφή εγκατάστασης για την παραγωγή ζεστού νερού και γι’ αυτό τα έργα που έχουμε φέρει εις πέρας είναι εκατοντάδες, αφού όλο και περισσότεροι κάθε χρόνο επενδύουν στην δωρεάν πηγή θερμότητας, τον ήλιο.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστα προϊόντα και υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές με μακροχρόνια εγγύηση και μέγιστη απόδοση.

Ηλιακά Συστήματα

Η εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων αποτελούν ιδανική λύση για μονοκατοικίες, μεζονέτες και ξενοδοχειακές μονάδες, εξαιτίας της υψηλής απόδοσης και του συνεχούς ζεστού νερού που παρέχουν. Τα ηλιακά συστήματα (συστήματα βεβιασμένης ροής) είναι η νέα εφαρμογή για την ηλιακή θερμική ενέργεια της οικίας σας.
Τα τρία κύρια μέρη ενός ηλιακού συστήματος είναι: οι ηλιακοί συλλέκτες, η δεξαμενή αποθήκευσης ζεστού νερού (boiler) και μία ειδική συσκευή ( ηλιακό κιτ ) με τον κυκλοφορητή και το αυτόματο σύστημα κεντρικού ελέγχου (διαφορικός θερμοστάτης).
Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του ηλιακού συστήματος συνοψίζονται ως εξής:

  • Υψηλότερη απόδοση λόγω καλύτερης μεταφοράς της ηλιακής θερμικής ενέργειας από τον συλλέκτη στο boiler χάρη στη λειτουργία της αντλίας.
  •  Εξασφάλιση ανεξάντλητου καυτού νερού όλο το 24ωρο χάρη στην έξυπνη λειτουργία του συστήματος ελέγχου  (διαφορικός θερμοστάτης).

Διακριτική εγκατάσταση με καλή αισθητική που σέβεται την αρχιτεκτονική του σπιτιού σας καθότι οι συλλέκτες «ξαπλώνουν» πάνω στην κεραμοσκεπή ή τοποθετούνται σε χαμηλό ύψος στην ταράτσα, ενώ το boiler εγκαθίσταται στο μηχανοστάσιο.